tag:blogger.com,1999:blog-8038152969672407744.post7529855598823763696..comments2023-12-05T21:07:57.637+01:00Comments on Az Ébren Álmodó - The Daydreamer: A világ ízeiÉbren álmodóhttp://www.blogger.com/profile/10865517613176873175noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8038152969672407744.post-718980421832593412012-03-04T20:01:42.793+01:002012-03-04T20:01:42.793+01:00Szia! Vigyed csak, jó étvágyat hozzá :)
Nem tudok...Szia! Vigyed csak, jó étvágyat hozzá :) <br />Nem tudok spanyolul egy kukkot sem, de úgy tudom, hogy a ch=cs, és a c=k. Talán, de nem biztos :)<br />A mogyiból sósat használtam, csak lemostam. Vigyázni kell, mert a kínai a szójaszószos történettel elég sós tud lenni, nem igen igyénel külön sót. Sőt, ha marad belőle és elteszed, úgy is tud sózódni. Bár lehet, hogy ezt csak én érzem így :DÉbren álmodóhttps://www.blogger.com/profile/10865517613176873175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8038152969672407744.post-51551416211079147882012-03-04T19:41:44.781+01:002012-03-04T19:41:44.781+01:00Vigyorgok, mert éppen délután keresgéltem kínai ka...Vigyorgok, mert éppen délután keresgéltem kínai kaját a neten, ugyanis mi is imádjuk, és szeretném itthon is előállítani a kedvenceket. De a bőség zavara miatt nehéz volt választani, így a tiédet biztos ellopom, kösziiii! :))) :-*<br />Viszem a mexikóit is, csípős, babos, kukoricás kaja bármikor jöhet! :D<br />Az első mexikóit hogy ejted ki? A mogyoróból sótlant használsz? Köszi, puszi!!!Anitahttps://www.blogger.com/profile/04101350496982363368noreply@blogger.com