2012. november 1., csütörtök

A természet ereje - Power of nature

Az emberiség sok mindent tett az idők folyamán, hogy a maga javára fordítsa a természet erejét. Sajnos sokszor előfordul, hogy kihasználjuk saját Földünket, és folyamatosan szennyezzük az élőhelyünket, és ez nem jó.
Sok mindenre hatást tudunk gyakorolni, de van, mikor az emberiség tehetetlen, mert nem képes a pusztító erejű szélnek, víznek ellenállni. Én nem értek egyet azzal a véleménnyel, hogy a természet ilyenkor megfizet a rajta esett sérelmekért. Ez nonszensz, egyszerűen csak megmutatja az erejét, ami ellen nem mindig tudunk hatékonyan védekezni.
Most, a Sandy hurrikán tombolását látva megint tanúi lehettünk a természet végtelen erejének, és tanúi lehettünk az emberek csodálatraméltó helytállásának, amivel viselték a megpróbáltatásokat, és amivel felvették a harcot a hihetetlen erővel szemben.
Nagyon sajnálom az áldozatokat és családjukat, és sok erőt, kitartást kívánok az amerikai kontinens népének a helyreállítási munkákhoz.
 
***
 
Humankind has been doing so much to use the power of nature for the good of people. Unfortunately it happens when we make use of the Earth's service and it is not good.
We can have effect on a lot of thing but sometimes we are helpless, because we can't buck againts the force of the wind or water.
I don't agree with those kind of opinions that the nature pays for its harm when disaster happens. It's nonsense. Simply it shows its force and we can't protect ourselves againts that.
Now seeing the rampage of the hurricane Sandy  we can witness the endless power of the nature and can also see the admirable effort of the people to bear the tale of woes when they fight againts the unbelievable force.
My heart goes out to the victims and their family, and I wish strength and all the best to the people of the American continent in the reconstruction.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése