2011. november 19., szombat

Smile

Lehet, nem mindenki tudja, de a filmtörténet nagy-nagy legendás alakja, Charlie Chaplin komponálta ennek a gyönyörű, keserédes dalnak a zenéjét. Legtöbben talán Nat King Cole előadásában ismerik, de sok zenei nagyság elénekelte már.
Josh Groban is, mert, ahogy nyilatkozta, egyik örök nagy kedvence ez a dal. Olyannyira közel áll a szívéhez, hogy idei, világ körüli turnéja minden koncertjén a Smile volt az utolsó ráadás dal, egy szál zongora kíséretében.
Az USA-ban több tévéshow fut, közülük a Regis&Kelly az egyik legsikeresebb. Josh többször énekelt már a műsorban, sőt, három alkalommal  - bizonyítva pompás humorérzékét - betöltötte Kelly mellett  a műsorvezető szerepét is, a nyugdíjba vonuló Regist helyettesítve. A videó a férfi műsorvezető, Regis búcsú műsorából való, ami pár napja volt. Josh gyönyörűen énekli a Smile-t, miközben a háta mögött mindazon hírességek tűnnek fel a vásznon, akik már nincsenek közöttünk, de Regis a műsorában fogadta őket anno.


2 megjegyzés:

  1. Csodálatos, gyönyörű, szívszorító.

    VálaszTörlés
  2. Bizony. Egy dal, ami a mosolyról szól, de korántsem boldog. Mint a bohóc, a komédiás, akinek nevettetnie kell, még ha az ő szíve éppen meg is hasadt.

    VálaszTörlés