2013. május 15., szerda

Roger Federer

Ezt nem hiszem el! Soha egy szóval sem említettem itt a kedvenc teniszezőmet?! Ejnye! De soha nem túl késő változtatni ezen, ugye? :)
Szóval. Imádom. Miért? Mert ő Roger Federer. Azt hiszem, ez jó indok ;)
***
I can't believe it! I have never said a word about my all time favorite tennis player here?! Well. It's never too late to make a change, isn't it :)
So. I love this man. Why? Because he is Roger Federer. I think it is a good reason ;)

7 megjegyzés:

  1. Kedves Mara, már két közös kedvencünk van :-)
    (Most is a La Tua Semplicitá-t hallgatom)
    Üdv: Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Dóri :) Örülök, hogy van több közös pontunk is. Szerintem szuper ízlésünk van :) Öööö, hogy állsz Kimi Raikkönennel? :D Bár nem ismerlek (azt hiszem :DD), de mindig jó olyanokkal találkozni, akikkel hasonló az ízlésünk. Köszönöm, hogy látogatsz!

      Üdv, Mara

      Törlés
  2. Kedves Mara, Kimi helyes fiú, de nekem a sötét tónusú férfiak tetszenek. Én Josh-t is jóképűnek tartom, persze a kisugárzása nagyban befolyásol. Köszi a bécsi tudósítást, nagyszerű élmény lehetett!
    Üdv: Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kimire elsősorban mint sportbember és egyéniség gondoltam :D De persze szerintem ő is helyes pasi, nem egy átlagos figura, és hatalmasakat tudok vihogni a beszólásain, és ez külön egy hatalmas nagy jó pont. Josh, nos, ő tényleg jóképú fiú :) A sötét haj és csokibarna szem mindig a gyengém volt (férjemnek el nem mondd :D)! Josh-nak a hangja a legfőbb "fegyvere", de emellé iszonyat erős, megnyerő kisugárzása van, a humora pedig a csokigomb a torta habján :) Hatalmas élmény volt a bécsi koncert ismét, még nagyobb, még 2011-ben :)) Kihagyhatatlan, csak ajánlani tudom :D

      Üdv, szép napot,
      Mara

      Törlés
  3. Szia Mara, eddig nem követtem Kimi megnyilvánulásait, de ezentúl figyelni fogok rá, bár az én angolom nem olyan jó, amilyen a Tied (lehet)
    Igen, Josh hangja páratlan, ezer közül megismerni, és amióta őt hallgatom, senkié sem tetszik már annyira... Azonkívül tetszik, amikor beszél, pergően, vidáman, fesztelenül
    Ismered a Coffee Town c. film előzetesét, melyben ő is szerepel? Ha még nem: http://www.megaport.hu/videok/video.php?vid=c9c467f47
    Neked is szép napot, Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kimi csoda egy pofa :D Ritkán szól, de akkor aztán nagyot :D
      Nagyon szépen mondtad, Josh hangja páratlan, ezer közül megismerni. Készült anno egy japán tanulmány egyfajta elemzést követően, ami megállapította, hogy a hangjának egyfajta gyógyító hatása van, mert a frekvenciája a mélyebb hangszínen szélesen,a magas hangjainál pedig gyorsan hullámzik, így a hallgatóságra nyugtató hatással van. A kutatók szerint Plácido Domingo és Céline Dion hangja tud közel azonos hatást elérni. Meglepő módon őket is imádom :) Azt hiszem, ők a top három énekes nálam :) Az elemezés szernt Josh hangszálainak frekvenciája szokatlanul magas, 15000 Hz, ami egy átlag embernél 8000 Hz, így nagyon gazdag és meleg a hangja.
      A tudományos maszlag nélkül a lényeg, hogy Josh hangszíne és hangja csodás, ahogy anno talán egy kritikus megfogalmazta: olyan érzés tölti el az embert, miközben hallgatja, mintha a legfinomabb olvasztott csokoládé csorogna le a torkán :D

      Igen, láttam a Coffee Town előzetesét :)) Hogy tetszett? :D Tavaly tavasszal forgatták. Josh imád saját személyiségével ellentétben álló, idegesítő alakokat játszani :) A Crazy, stupid love-ban (Őrült, dilis szerelem) is vállalt egy pici szerepet pár éve, jó volt látni a moziban :D Nem véletlen indult ő színésznek anno :)

      Szép napot,
      Mara


      Törlés
  4. Kedves Mara, biztosan így van, hogy az (ének)hangja gyógyító, nyugtató hatást vált ki, arra magam vagyok a példa, bár nem tudtam, hogy ez tudományos alapokon nyugszik. csak ösztönösen a zenéjéhez "nyúltam" ha valami lelki problémát csináltam magamnak :-)

    Elhiszem, hogy férfiú létére néha szeretne kilépni a lágy, romantikus, szépséges keretek közül, - ahol inkább a női nem érzi magát otthon - hogy egy közönséges földi halandó bőrébe bújhasson. De gondolom tisztában van vele, hogy a rajongók ezrei elsősorban a romantikus zenéje miatt kedvelik, ezért továbbra sem fogja őket cserbenhagyni...
    Üdv: Dóri

    VálaszTörlés