2013. augusztus 2., péntek

Egy csodás, igaz történet - A wonderful, true story

Nem igen szoktam mások oldaláról történeteket hozni, de most megteszem. Egy fiatal lány, aki éveken keresztül harcolt a rák ellen, a Kívánj valamit nevű alapítványtól egy találkozót kért kedvenc teniszezőjével, Roger Federerrel. Aki, ahogy arról már írtam, sokak, így az én kedvenc játékosom is :) Hogy miért? Mert fantasztikus sportember, a tenisztörténelem valaha volt egyik legnagyobb alakja, igazi legenda 31 éves kora ellenére, a legtöbb Grand Slam győzelmet tudja felmutatni és így tovább. És emellett két tündéri ikerlány apukája, boldog férj, és fantasztikus ember. Amit ennek a fiatal lánynak a találkozójukról írt beszámolója is mutat.
***
I don't usually bring stories from other's site, but now I do. A young girl who had fought with cancer for years, requested a meeting with Roger Federer from the Make a Wish Foundation. Federer, as I posted before is a lot of people's favorit tennis playe,r as well as mine :) Why? Because he is a fantastic sportsman, one of the greatest tennis player of all time, a true legend despite for his age (31), and he has the most Grand Slam title ever etc. And he is a father of two beatiful twin girls, a joyous husband, ... and a fantastic man that is shown in this young girl's report about their wonderful meeting. 
Klikk a linkre / click to the link:

4 megjegyzés:

  1. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!! :)))))))))
    Felénél tartok, mindjárt olvasom tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végigolvastad? Roger igazi példakép. Nemcsak hatalmas küzdő és sportember, hanem nagyszerű ember, aki mindig odaáll a jó ügyek mellé, és sok alapítványt, mozgalmat támogat, hogy segítsen azoknak, aki sajnos rászorulnak.

      Törlés
  2. Nem még. :(
    Tudod, ez akkor a legszebb, ha közben nem szenved tőle, hanem igenis látszik rajta, hogy szívből csinálja, és adja a nevét, arcát a nemes célokhoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Roger nem szenved ettől. Ő maga választotta, ez az ő útja. Most olvastam az életútjáról szóló könyvet, ami gyerekkorától kezdve bemutatja. Ő nem olyan, akit be lehet skatulyázni, és bábként mozgatni. Ő aztán nem :) Amit elért, azért érte el, mert kőkeményen megdolgozott érte, és amit el akar érni, az el is fogja. És ha valamihez az arcát adja, tevőlegesen is odaáll, és nemcsak a nevét adja hozzá, hogy majd mások dolgozzanak.

      Törlés