2013. augusztus 6., kedd

In Her Eyes

Szeretem ezt a dalt. És a kölcsönhatást Josh és a közönség között. Szeretem az élő zenét. És szeretem Josh Groban zenéjét, ha még nem mondtam volna :)

***

I love this song. And the interaction between Josh and the audience. I love live music. And I love Josh Groban's music if I didn't mentioned yet :)




6 megjegyzés:

  1. Én is szeretem, és ezt a klipet hozzá különösen. Magával ragadó, gyönyörű, megható és szerethető az egész, ahogy rohangál a tömegben. :)
    Annyira megbizseregtet mindig ez a felvétel. :)))

    VálaszTörlés
  2. Az a pici lány az elején ... olyan aranyos, ahogy ott áll, Josh fogja a kezét, énekel neki, a lányka pedig tátott szájjal les, hogy most mi is van? Josh maga nagyon szerethető ember, ő is igazi példakép, és imádja, amit csinál. Imád adni. Reméljük, sokáig megmarad ez az érzés, ez a tenni és adni vágyás benne :)

    VálaszTörlés
  3. Én is azt a jelenetet imádom. :))))) Megmutattuk Kamillának, hát szájtátva leste. :D
    Reméljük, mert az nekünk csak jó. Persze neki is. :))
    Jaj, és amit írtam neked, hát ha ilyen felvételeket nézek, nem segíti a helyzetemet, hogy annyira koncertre vágyom. :D És látod, tegnap este nem mentünk... :( :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem Kamillát :) Akár ő is lehetett volna, Bécsben :)
      Az az igazság, hogy ha egyszer megtapasztalta az ember, milyen egy Josh koncert, ott a helyszínen, akkor még inkább elveszett. A hang, a kisugárzás, a zene olyan, amit újra és újra látni, hallani, érezni kell. Ma Interlochen? :D Teleport?

      Törlés
  4. Hát nem mentünk. :((( :D Kamilla viszont tuti ott lesz a következő koncerten. :) Főleg ha Dénes is újra.... :p ők ugyanis a két szerelme. :D
    És mi is ott leszünk, mert kell az a hang, a kisugárzás....a MINDEN! :))))

    VálaszTörlés