2017. január 7., szombat

Dolhai Attila 40...


Azt mondják, hogy a férfi nem öregszik, csak érik. Ezzel azért tudnék vitatkozni, de elfogadom, hogy vannak éretlen, kicsit érett, érett, nagyon érett és túlérett férfiak 😉 

Az viszont egyértelmű, hogy egy negyven éves férfi minden, csak nem öreg. Főleg akkor, ha olyan emberről van szó, aki nap mint nap bizonyítja a színpadon, hogy nagy energia és életöröm lakozik benne. Aki volt már musicalben zeneszerző Mozart; ikonikus Rómeó; utcagyerek Hosszú; trónörökös Rudolf; szerelmes Lysander és Tony; Jézus Krisztus; hipi Berger; Chris, a katona; maga a Halál; a szellem Sam; és operettben Illésházy gróf; Radjami indiai herceg; csélcsap és csóró Dorozsmay Pista; Koltay huszárkapitány; Józsi, a cigányprímás; Edvin osztrák herceg; Andersen dán milliomos; Petrov cári testőr; Borisz nagyherceg; gróf Endrődy-Wittenberg Tasziló... Vagyis Dolhai Attila hősszerelmes és bonviván, magánemberként háromgyerekes családapa. 

Boldog születésnapot és névnapot neki, és még sok-sok szép és hálás szerepet a Budapesti Operettszínházban és azon túl, amivel mi, nézők csak jól járhatunk!

Mozart (Mozart!)

Rómeó (Rómeó és Júlia)

Rudolf (Rudolf)

Lysander (Szentivánéji álom)

Chris (Miss Saigon)

a Halál (Elisabeth)

Sam (Ghost)

Jézus (Jézus Krisztus Szupersztár)

Dorozsmay Pista (Csókos asszony)

Józsi (Cigánybáró)

Radjami (A Bajadér)

Edvin (A Csárdáskirálynő)

Andersen (Én és a kisöcsém)

Borisz (A chicagói hercegnő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése