2011. december 12., hétfő

Higgy!

13 nap van még hátra karácsonyig. 13 nap, hogy ki-ki megteremtse a lehető legszebb karácsonyt szerettei és önmaga számára.
Volt idő, mikor úgy éreztem, hogy a karácsony szelleme már nem hat rám. Hogy valamit elveszítettem. De mikor férjhez mentem és gyerekeim születtek, új értelmet nyert az ünnep. És hiszek benne, hogy ez így is marad.
Ezt a 13 napot töltsük 13 csodás dallal! Na, jó, lehet, hogy egy picit több lesz, hiszen annyi gyönyörű karácsonyi dal van. Szerencsére!

Josh Groban - Believe (a Polár expressz című animációs film betétdala)




2 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ez a dal. Amikor először hallottam, órákon keresztül szólt a fülhallgatóból, de tényleg órákon keresztül, csak ez az egy dal. Úgy éreztem, ha valaki levenné rólam a fülhallgatót, még meg is verném, annyira a lelkemből szólt ez a dal. És azóta is így van, bár már nem érzek késztetést a verekedésre. ;)

    VálaszTörlés
  2. Ahogy mondod, gyönyörű :) Van úgy, hogy nagyon betalál egy-egy dal. Vagy a mondanivaló, vagy a dallam, vagy az énekes hangja, a hangszerelés. De hogy együtt legyen minden, az sokszor hiányzik. Itt nem. Mint ahogy Josh dalai esetében szinte sosem :)

    VálaszTörlés