2012. június 3., vasárnap

Remember me - Emlékezz rám

Troy has been on TV several times. I am not writing about the film or the story which is the base of the movie because they are known to millions of people.
I have a problem with one of the songs of the film. This is Remember me. And what is my problem with it? It is so prosaic. Unfortunately the TV chanels  have no time to play the song in the end of the film. Although the song is very nice, actually it is beautiful! Therefore I show you it in studio and live version, too.
 Have fun! :)

Többször tűzték műsorukra a különböző tévécsatornák a Trója című filmet. Nem a filmről fogok most írni, amit sokan ismernek, az alapjául szolgáló történetet pedig biztosan még többen.
Amiről szólni szeretnék, az a film vége főcíme alatt elhangzó dallal támadt gondom.  A dal címe: Remember me, vagyis Emlékezz rám. És hogy mi a gondom vele? Nagyon prózai. Sajnos egyetlen tévécsatorna műsoridejébe sem fér bele, hogy végigmenjen a dal a stáblista alatt. Pedig nagyon szép, sőt, gyönyörű! Ezért megmutatom stúdióverzióban és élő előadásban is :)

Jó szórakozást! :)

Josh Groban - Remember me



2 megjegyzés:

  1. Már többször megnéztem miatta a filmet, pedig tudom, hogy tök felesleges. Aztán megyek, és előkotrom a dalt. :D Mert tényleg gyönyörű!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen csalódás, hogy sosem adják le, ugye? A Polár expressz végén sem szokták leadni a Believe-t, szintén Josh-tól. Az A.I.Mesterséges értelem-ben nem is tudom, hogy hogyan van jelen a For always. Fel kellene eleveníteni :) Mindegyik dal nagyon szép, Josh hangjával meg főleg :D

      Törlés