2013. július 27., szombat

Zsenik a színpadon ... - Geniuses on the stage ...

Ha zsenik vannak a színpadon, akkor ezt a ZENÉT kapjuk :)
***
If there are geniuses on the stage, we get this MUSIC :)

6 megjegyzés:

  1. :)))) Bár nem tudtam elfogultság nélkül nézni-hallgatni, de valóban! Machine-t nagyon szeretem amúgy is.... jár a lábam. :D
    Csodaszép ez a felvétel!

    VálaszTörlés
  2. És ha belegondolunk, hogy Josh-nak harcolnia kellett azért, hogy felkerülhessen az Awake-re, akkor még inkább nagyszerű :) De jól tette, hogy a sarkára állt, ha már egyszer megírta :) És az évek során egyre csak jobb lesz ez a dal is. Hogy szólt már Bécsben? Egyre lendületesebb, és nem hagyja, hogy az ember ülve maradjon :) Az egész An evening in New York City with JG gyönyörűen fotozótt koncert.

    VálaszTörlés
  3. Hát ha már az ő lemeze! Nehogy már ne legyen rajta a saját munkája!
    Jaaaj, Bécs!!!! Akkor indultunk meg előre. :D Mert ez a zene olyan, tömegeket mozgat. :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor kezdett felnőni szerintem, az Awake idején. És már nem hajolt meg mindenben David Foster akarata előtt ... szerencsére :)) Az önállósodás szárnybontogatása megkezdődött .... :)
      Igen, tömegeket mozgat. De szerencsére ez egy roppant igényes tömeg :))) Nem középszerű tucatzene, ami annyira "népszerű", hogy a vízcsapból is folyik.

      Törlés
  4. Az nem baj, hogy eleinte David mondta meg neki, mit hogyan, hiszen neki volt tapasztalata. És az is jó, hogy hagyta a saját lábára állni, vagyis a saját világát megtalálni. :)

    Néha, amikor megunom a felszínes zenét a szomszédban, kinyitom az ablakot, és picit(!) feltekerem a hangerőt, hadd művelődjenek. :p :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Naná, hogy David-é kellett, hogy legyen az első és talán az utolsó szó is, mikor Josh még kölyök volt :) És örök hála ennek a nagyszerű embernek, és cirka 16szoros Grammy díjas producernek, hogy meglátta a gyémántot Josh-ban. És hogy felismerte, mikor kell elengedni a kezét. Tetszett, mikor azt mondta Davis Josh-ról, hogy zseni. Azt hiszem, ebben sem tévedett :)
      A szomszéd is kapjon a jóból, így van! Jól csinálod :D

      Törlés