2012. december 9., vasárnap

Thankful

Szinte hihetetlen, hogy egy év telt el azóta, hogy karácsonyi dalokat tettem fel a blogra .... és voilá, ismét eljött az idő.
Ígérem, hogy nem fogok minden nap újabb dalt hozni, és azt is, hogy ha hozok, akkor nem minden alkalommal Josh Groban-től :)
De ma, az első dal az övé. Hogy miért? Mert úgy érzem, hogy nem csak a  karácsonyi készülődés, hanem az egész év, és az egész életünk olyan sok arcú, mint Josh maga. És hogy a sok arc mögött ki vagy mi a valóság? Mindegyik arc mögött a valóság rejtőzik. A vidám és a lehangolt, a boldog és a szomorú, az okos és a meggondolatlan, a türelmes és a türelmetlen, a kitartó és a feladó. Mind mi vagyunk, és így adunk ki egy egészet. És az életünk is így lesz egy nagy, kerek egész.

***
 
It is almost unbelievable that it was one year ago when I started to post Xmas songs in my blog ... and voilá, the time has come again.
I promise that I won't bring Xmas song every day, and I promise it will not be from Josh Groban every time:)
But today the first song is his. Why? Because I feel that not only the preparation for Xmas but the whole year and our whole lives have so many faces like Josh's. And what is the reality behind these faces? The reality is there behind all of the faces. The cheerful and the depressed, the happy and the sad, the clever and the thoughtless, the patient and the unpatient, the loyal and the failing. These we are and we are complete this way. And our lives are complete this way, too.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése