2013. január 16., szerda

Josh Groban - All That Echoes, Official Album Trailer

Nagy a várakozás a rajongók népes táborában :)) Február 5., az új Josh album megjelenési dátuma messzinek tűnik, de biztos vagyok benne, hogy hamar eljön.
Ma megjelent egy hivatalos videó, az All That Echoes bemutató trailere. Rövid részleteket lehet benne hallani a Bellow the Line, a Brave, a Hollow Talk, a Happy In My Heartache és az I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever) című dalokból, és meg kell mondjam, hogy a Hollow Talk és az I Believe már most elvarázsolt. :)
Josh egy interjúben elmondta, hogy az egész album hangzása más, mint az előző öt lemezé, vagyis ismét újabb színt hoz a saját maga által teremtett zenei világába. Enyhe rockos hatás érződik a lemezen, ami köszönhető Josh rockzene iránti szeretetének, és a lemez producerének, a rock körökben mozgó Rob Cavallo-nak, aki a Warner zenei részlegének elnöke, de mégis összetéveszthetetlenül Josh Groban.
***
Waiting for the new Josh Groban album :)) 5th of February seems so far, but I am sure that it comes in a heartbeat.
All That Echoes official album trailer is released today. Short parts can be heard from the Bellow the Line, the Brave, the Hollow Talk, the Happy In My Heartache and from I Believe (When I Fall In Love It Will Be Forever). I have to say ... I am enchanted by the Hollow Talk and I Believe :)
Josh said in an interview that the sounding of the album differs from his former works. In other words Josh brings further color into his self-created music world. A light rock impact appears in the album thanks to Josh's fondness for rock and to rock procucer/Warner chairman Rob Cavallo. But the sounding is still peerlessly Josh Groban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése