2013. május 20., hétfő

Josh Groban ... ismét - Josh Groban ... again

Igen, tudom, már megint :) De tegnap elindult az európai turné Moszkvában, és már csak 10 nap van hátra a május 30-i bécsi koncertig. Egyik felem sürgetné az időt, hogy gyorsabban teljen, a másik felem viszont lassítaná, mert tudja, hogy gyorsan itt lesz az a nap, és még gyorsabban el is rohan.
Ma néztem több videót a moszkvai show-ról. Az orosz rajongók nagy szeretettel és virágözönnel fogadták Josh-t. Ez volt a legelső koncertje náluk. Josh felmenőit tekintve félig norvég, félig orosz, így mindig nagy élmény számára meglátogatni ősei szülőföldjét, ebben egészen biztos vagyok, hiszen meg is említi mindig.
Korlátozott számban még lehet jegyet kapni a bécsi show-ra az oeticket.at-nál, és talán még egy-két németországi koncertjére, de a legtöbb európai koncertre már elkeltek a jegyek.
***
Yes, I know ... again :) But the European leg of the world tour has begun, and there are 10 days till the Vienna show on 30th May. One part of me would like the time to speed up, but the other part wants it to slow down, because that day is going to be here in a blink of an eye, and it will be over even faster.
Today I watched a few video from Josh's show in Moscow. Russian fans were so great, they gave him warm welcome and even more bouquets :) This was his first show ever there. Josh is half Norwegian, half Russian from his parents and their families, thus visiting to these countries is always a great experience for him, I am sure of it, since he always mentions it himself, too,
Limited number of tickets are still available to the Vienna show at the oeticket.at, and maybe to one or two show in Germany, but most of the European concerts are sold out now. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése