2019. december 20., péntek

Kevin nélkül, avagy karácsonyi film, ami nem a Reszkessetek betörők - Csoda New York-ban és Igazából szerelem


Kevin helyett ajánlom az 1994-es, szívmelengető, aranyos történetet Csoda New York-ban címmel egy kislányról, akinek az édesanyja elmondja, hogy a Télapó nem létezik. A Karácsony közeledtével  azonban felbukkan egy kedélyes öregúr, Kris Kringle, aki azt állítja magáról, hogy ő a Télapó, és ebbéli minőségben elszegődik egy áruházba. Olyannyira jól végzi a munkáját, hogy a konkurencia nem nézheti jó szemmel a ténykedését, és egy provokáció eredményeként Mr. Kringle-nek bíróság előtt kell megvédenie az igazát, és bizonyítania, hogy létezik a Télapó.

A Paramount Channel-en többször látható lesz: 
2019. december 20. péntek 16:20
2019. december 22. vasárnap 7:35
2019. december 24. kedd 12:40


A másik film,, amit muszáj megnézni mindenkinek, ha látta már, ha nem, a 2003-as Igazából szerelem, amit nem lehet nem imádni.
Karácsony közeledtével zajlik az élet Angliában. Új miniszterelnök kezdi meg ténykedését a Downing Street 10 alatt, és új, csinos asszisztense is akad. Egy férfi most temeti el a feleségét, és magára marad nevelt kisfiával, egy fiatal pár pedig ugyanakkor házasodik össze, ám a vőlegény legjobb barátja is szerelmes a menyasszonyba. Testdublőrök dolgoznak egy filmen és melegednek össze közben, míg az örök szingli hivatali lótifuti az USA-ba vágyik, ahol a lányok nyilvánvaló, hogy  csakis rá és a cuki angol akcentusára vágynak. A kollégájába szerelmes irodai alkalmazott mentálisan beteg bátyját helyezi minden és mindenki, még saját boldogsága elé is, főnöke pedig felül saját asszisztense csábítási kísérleteinek, pedig otthon várja a felesége és két gyerekük. Az író pedig rajtakapja szerelmét saját öccsével, és önkéntes száműzetése után egészen Lisszabonig utazik, mert ott találja meg a boldogságot, míg a vén rocker karácsonyi dallal ostromolja a slágerlistákat, és rádöbben, hogy bár egész életében az élvezeteket hajszolta, az igazi "szerelme" hűséges menedzsere. A végén beköszönt a Karácsony, a szálak összefutnak, és mindenki megtalálja azt, amire és akire vágyik.

A TV2-n 2019. december 24-én, kedden 22:30.-kor lesz látható






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése