2012. szeptember 14., péntek

Egy éve ... - One year ago ...

Pont egy éve történt. Egy éve ilyenkor Bécsben voltam a családommal, barátaimmal és sok-sok ismeretlen emberrel. Valaki összehozott minket azon a napon. Josh Groban, Amerikából. Hogy kicsoda Ő? Egy csodálatos hangú énekes, fantasztikus előadó, remek dalszerző, kiváló zongorista és dobos, nagy nevettető, végtelenül szimpatikus, szeretnivaló, közvetlen, nagylelkű fiatalember, aki mindig ott áll az első sorban, ha jótékony célból tenni kell valamit.
Szóval, Ő Josh Groban :)) Minden túlzás nélkül!
***
It was exactly one year ago. One year ago this time I was in Vienna, Austria with my family, friends and a lot of strangers. Somebody did bring us together. Josh Groban from the USA. Who is he? A singer with wonderful voice, a fantastic performer, a prime songwriter and composer, excellent pianist and drummer, a great comedian, an immensely sympathetic, likable, genial, generous young man, who is every time stands in the front row if there is something to do for charity.
So, this is Josh Groban :)) Without any exaggeration!
***
És hogy mi volt Bécsben? A videók nem igazán jó felvételek, de legalább léteznek, így nem csak gondolatban tudjuk visszaidézni a csodás emléket.
***
And what was in Vienna? The quality of the videos is not the best but at least they exist thus we can recall all of the wonderful memories and not just in our mind.

2 megjegyzés:

  1. Köszi Mara, hogy összeszedted! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit, szívesen tenném gyakrabban :))) Tehettem volna sorrendben is a dalokat, de most már így marad :)

      Törlés