2013. június 30., vasárnap

Egy hónapja ... - A month ago ...


Pontosan egy hónapja, május 30-án volt Josh Groban koncertje Bécsben, amiről írtam egy bejegyzést Volt egy koncert ... - Josh Groban, Bécs 2013. 05. 30.  címmel. Azóta az All That Echoes turné európai szakasza véget ért. Az utolsó show egy hete volt Dublinban, ahol Josh elénekelte ezt a tradicionális ír dalt, amit nagyon szeretek.
Szerintem sok rajongónak fordult meg a fejében a gondolat, hogy Európa picit üres lett, mióta Josh és csapata visszament az USA-ba, de csodálatos koncerteket és emlékeket hagytak maguk mögött, nekünk :)


***


The Josh Groban show in Vienna was exactly a month ago, on 30th of May, from what I wrote a blog entry with this title: There was a concert ... - Josh Groban, Vienna 2013.05.30.   Since then the European leg of the All That Echoes tour was finished. The final show was a week ago in Dublin, where Josh sang this traditional Irish song that I love so much :)
I believe that many of Josh-fans think that Europe is a little bit empty since Josh and his band went back to the USA, but they left behind wonderful concerts and memories for us :)



4 megjegyzés:

  1. Hiányzik, ő is és az érzés is, hiányzik, amikor még csak vártunk rá, aztán a koncert, és aztán az utózönge. :))))
    Most elkezdünk várakozni a következőre, ami hátha már nálunk lesz!!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a várakozás és megvitatás szépséges percei :) Amiknél csak a koncert csodás percei voltak szebbek, jobbak, drágábbak :D
      Annyira hihetetlen, hogy csak alig több mint másfél évet kellett várni a STYT után a ATET-ra. A 2011-es után nem tudhattuk, mennyi időt vesz igénybe az új lemez elkészítése. De tudtuk, hogy lesz. Most pedig még nem tudunk semmit, hiszen még nincs is vége a turnénak, csak az európai részének. Most jön USA, és ki tudja, lehet, hogy kitolják jövőre. Utána pihenés, és ha tényleg igaz, akkor a Broadway. Nem tudni, mikor jön új lemez ... még :) De majd mindent megtudunk előbb-utóbb :)

      Törlés
  2. Annyira várom az új turnét! :DDDDDDD Olyan jó lesz ismét várakozni, aztán ott lenni. Tegnap amikor szólt a fejemben a Brave, és lelki szemeim előtt Josh Bécsben szorongatta a mikrofont, hát nem mondom, hogy nem fájtam egy kicsit, amiért elmúlt a koncert. :) És meg is fogadtam, hogy a következőn EGYÜTT leszünk. :)
    Ölellek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, mindig nagy kaland egy újabb Josh koncert, elég, ha a jegyrendelésre gondolok :D Na, azt a részét azért kihagynám. És az osztrák jegyiroda fafejűségét is. De a többi mind-mind gyönyörűséges szép emlék :) Ööö ... Josh-sal leszel együtt legközelebb? :DDDDDD
      Én is ölellek!

      Törlés